Välkommen till en mysig lunchrestaurang i Stockholm

Är du i Stockholm och letar efter en restaurang där du kan äta lunch? Prova Mister French i Gamla Stan! I Stockholms stora utbud av restauranger, kan det ibland vara svårt att hitta rätt, vilket kan vara både en fördel och en nackdel. Mister French är en mysig, personlig restaurang dit då kan bjuda både mamma, familjen och affärskollegorna på lunch.

Lokaler i gamla Tullhuset

Mister French är en restaurang som finns i i Gamla Stan i Stockholm. Det är en mysig restaurang på Skeppsbrokajen, som har sina lokaler i det gamla tullhuset. En stor del av den gamla, rustika inredningen finns kvar, vilket ger en väldig speciell och personlig atmosfär. Lunch serveras varje dag mellan 11 och 15, med en delvis rullande meny, men även med stående rätter som serveras dagligen. Vegetariskt alternativ erbjuds varje dag, och på helgerna serveras en generös brunch.

Ät lunch i Stockholm på Brasserie Mister French för en personlig upplevelse du inte glömmer i första taget. Skaldjur och havets läckerheter är något som genomgående serveras under hela dagen, och kan vara väl värt att ta del av.  Det finns även ett stort utbud av vin och andra drycker till maten. Passa även på att boka julbord under hösten och vintern!

Om du befinner dig i Gamla Stan..

Är du i Gamla Stan måste du besöka den mysiga restaurangen Mister French, mer info hittar du på

www.mrfrench.se. Kika gärna in på hemsidan för att läsa dagens meny eller för att boka 181-4 gron_sallad_i_lerskalbord. Självklart går det även bra att äta middag eller ta en drink i baren.

Att strosa runt i Gamla Stan i Stockholm är en upplevelse i sig, med alla mysiga affärer och smala gränder. Stockholm är en vacker stad! Så varför inte passa på att besöka Mister French när du börjar bli hungrig, och vill kunna varva ner? Den mysiga, hemtrevliga restaurangen är väl värd ett besök. Ta dig tid och njut!

Andra restauranger med intressanta koncept

Är du intresserad av andra restauranger med nya, intressanta koncept? I Oslo finns en restaurang där du får lämna in din mobiltelefon när du äter din lunch eller middag. Tanken är att fokusera på ditt sällskap och att ni ska ägna er åt varandra och det gemensamma samtalet. Ett intressant koncept i dagens mobil-och teknikcentrerade samhälle. Läs mer om den mobilfria restaurangen här

This entry was posted in Allmänt and tagged . Bookmark the permalink.