Snygga kläder till mc och custom mc hjälmar

motorcykelDu har säkert valt din mc som du har idag utifrån att den är snygg och har den kraften som du gillar.

Den ger dig även en identitet när du glider runt i staden eller på landsvägen och utifrån samma synvinkel ser vi även på kläder till mc där valet måste anpassas till hojen helt enkelt och även din egen stil. Det vanligaste är idag läder eftersom det skyddar bra mot vind och väder samt även om man skulle ramla. Men det finns så klart även andra speciellt designade kläder till mc för både kvinnor och män där man har tagit fram ett slitstarkt material. De flesta kläder till mc är svarta och till detta så skall vi också har en hjälm och vi skall idag se över så kallade custom mc hjälmar och förklara lite vad det är och varför de kallas för custom.

Till skillnad från vanliga mc hjälmar så är custom mc hjälmar utformade med extra funktioner. Tillexempel så finns det integralhjälmar som har bluetooth vilket är en trådlös teknik som även finns i vissa mobiltelefoner, hörlurar och även i vanliga datorer. Det som är bra med bluetooth custom mc hjälmar är att man kan para ihop hjälmar som har bluetooth och är man då flera som åker tillsammans så kan man fortfarande prata med varandra med en inbyggd mikrofon, alltså riktigt smidigt. Du kan så klart även koppa till din mobil och mycket mer.

Andra custom mc hjälmar har en speciell design och skiljer sig från den vanliga typen och det kan vara att de är tillverkade i andra material fast de är godkända. Ett bra exempel på custom mc hjälmar kan vara en modell som har en form som en Jet hjälm med en matt yta i svart och visiret på framsidan är svart och ser ut precis som du skall hoppa på ett viggen plan som exempel.

Vi kan också se integralhjälmar som har ett visir som är mattfärgat och när man öppnar visiret så öppnar man inte bara det utan hela framsidan. Alla dessa custom mc hjälmar finns där kläder till mc också säljs så vill man vara lite speciell så är en custom mc hjälm det rätta valet. Kanske så gillar man bluetooth funktionerna och väljer en sån hjälm, och dessa ser vanligtvis ut på utsidan som en helt vanlig typ av integralhjälm så valet är ditt och din stil väljer man utifrån det.

 

This entry was posted in Allmänt and tagged . Bookmark the permalink.