Smart med leksaker på resan

71-4-leksaker-pa-resanAtt åka ut på resande fot är något som de flesta längtar efter – särskilt när det är dags för semester. Och om man är en barnfamilj som åker iväg innebär det ofta lite mer packning. Dock kan det gå hur smidigt som helst med lite planering.

När man har barn och ska resa iväg någonstans kan det vara en god idé att låta barnen få packa varsin liten väska själv. Ni väljer själva hur stor eller liten den ska vara och i väskan får de små möjlighet att packa med de leksaker de önskar få med sig. Då blir det genast lättare för barnen att förstå vad som kan följa med och vad som måste stanna hemma. De lär sig med andra ord att prioritera!

Sedan avgör så klart hur ni reser hur mycket som kan följa med. Åker man med bil är det lättare att packa med något extra medan en resa med flygplan är mer begränsad vad gäller packningen. Detta får naturligtvis tas med i beräkningarna!

Något nytt till turen

Ibland kan det vara en god idé att köpa en ny leksak som blir den enda som får följa med. Här kan du köpa fina dockor från Lajbansson.se helt fraktfritt och till ett billigt pris som skulle göra vilken liten dockälskare som helst glad.

Och om du får för dig att beställa just en docka kan det vara smart att köpa något tillbehör också. För det kan bli en bra present längre fram om det till exempel vankas födelsedag eller jul. Här finns söta dockvagnar på nätet till bra priser som nog skulle bli en riktigt glad överrakning i paketet för de barn som tycker att dockor är den bästa leksaken som finns! Eller varför inte köpa en liten säng eller nya kläder?

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink.