Personalbil / Fleet management för smartare företagande

Vem som helst som någonsin drivit ett företag förstår vikten av att ta smarta finansiella beslut och ha kontroll över alla företagets utgifter. För det är ju 356-4-personalbil-fleet-managementtrots allt så att det företag som tjänar bra med pengar ändå inte kommer att utvecklas om utgifterna är för stora. Det positiva i sammanhanget är dock att det mesta går att göra på ett mer ekonomiskt sätt.

Att välja personalbil / fleet management är något som fler och fler företagare och kommuner gör idag. Detta då det helt enkelt är både smidigare och smartare rent ekonomiskt. För den som aldrig varit i kontakt med detta förut kan det kännas svårt att veta vad detta egentligen innebär. Genom att ta väl genomtänkta beslut och veta vilken typ av tjänst och produkt du köper blir resultatet med största sannolikhet som bäst.

Tänk på

  • Att se över dina och företagets behov innan du skriver på ett avtal – du vill ha ut det mesta möjliga av ditt köp.
  • Att se till att du vet vad det paket du köper innehåller. Ingen vill behöva stå för oväntade kostnader för saker du inte visste om att du skulle behöva betala.

Personalbil / fleet management innebär

  • Att företaget låter någon annan ta hand om administration och underhåll av bilar och andra transportmedel.
  • Att företaget får en samlad översikt av kostnaderna för bilanvändande bland personalen. Självklart gäller detta då bil eller annat transportmedel används i tjänsten.
  • Att företaget kan få ett skräddarsytt paket baserat på just deras behov och att detta paket med lätthet kan justeras allt eftersom behoven förändras.

LeasePlan är marknadsledande inom fleet management i Europa och är vana vid att hantera såväl stora som mindre företag. Den som väljer fleet management kan helt enkelt lägga mer tid på det som är viktigt för företaget – att göra affärer – och låta experter hantera detta med personalbilar. Företagare – är du intresserad av att leasa en personalbil är LeasePlan ett bra alternativ.

Även hos landets kommuner har intresset för att välja personalbil / fleet management ökat. Kalmars kommun vill erbjuda personalen miljöklassad leasingbil och i artikeln kan du läsa mer om hur de tänker och vad de uppfattar att de tjänar på denna lösning. Det är trots allt så att kommunerna är intresserade av kostnadseffektiva lösningar eftersom det handlar om att det är skattebetalarnas medel som används till allt som sker inom kommunen.

This entry was posted in Allmänt and tagged . Bookmark the permalink.