Namn och olika etiketter

Namnetiketter som är självhäftande kan användas till en hel massa olika områden som också gör att man slipper blanda ihop olika saker med varandra. Eller att man skulle kunna märka upp sina böcker med namnlappar om de inte ska komma bort.

namnettiketter pennor

Du kan till exempel klistra lappar på leksaker så att de inte blandas ihop med andra barns likadana saker när barnet ska leka med sakerna i en sandlåda. I en sandlåda där det kan vara fem till tio olika barn i sandlådan på en gång.

När det är så många barn så blir det mycket leksaker som måste märkas med namnlappar som gör att leksakerna som kan vara hink och spade eller lastbilar och annat inte blandas ihop. Man vet alltså alltid vems som är vems med hjälp av klister namnetiketterna som man enkel fäster fast på saker som man inte vill ska komma bort. Då slipper man också dividera om vems som är vems eftersom det står klart och tydligt på namnlappen som man har satt på till exempel hinken eller på spaden som man haft att gräva en hel del gropar med. Att inte slarva bort leksakerna med hjälpa av namnetiketter är genialiskt.

Namnlappar till kläder

Det finns namnlappar till kläder som är så pass bra att de tål disk i diskmaskin så att man t ex kan märka matlådor som är perfekt till skolutflykten då det finns massor med olika och lika matlådor. Det ju jättebra då man annars kunde blanda ihop de matlådor som är lika dana. Sen är det ju så att en namnlapp som är självhäftande kan användas till en hel del andra funktioner. Så som att märka upp sina böcker som man lånar ut till vänner och bekanta så att de vet vem de ska lämna tillbaks böckerna till. Namnetiketterna gör att du kan få tillbaks din bok då den är märkt och du kan beställa massor med namnetiketter som gör att du kan märka alla din saker som låter dig hålla rätt på både det ena och det andra.

Det kanske också är så att du är ett företag som gör att du måste hålla rätt på vilka saker som hör till företaget och då kan en namnlapp men företagets namn och telefonnummer vara perfekta så att du kan klistra de små lapparna på företagets alla saker. Att köpa namnetiketter till ditt företags saker är en riktig spargris efter som namnetiketterna kostar väldigt lite i förhållande till vad t ex en dator, surfplatta eller annan dyr maskin. Att märka saker med namnlappar är en riktigt bra investering alltså.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.